Nuoriso-leader

Ideoita vapaa-aikaan – meiltä rahaa toteutukseen!

 

Siis mitä tää nyt on?

Karhuseutu tukee nuorten itsensä haluamaa vapaa-ajan tekemistä myöntämällä rahaa esimerkiksi pelivälineiden tai tarvikkeiden hankkimiseen. 
Olipa suunnitelmissa kisat, lanit, tiede- tai taideprojekti, leffakerho tai jotain ihan muuta, meiltä voi hakea rahaa tarvittaviin välineisiin tai tarvikkeisiin.  

Kuka tätä rahaa saa ja kuinka paljon? 

Hakijat: vähintään kolme pääosin 10 – 28-vuotiasta henkilöä. Kaikkien tulee asua jonkun seuraavan kunnan alueella: Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Nakkila, Pori (maaseutualueet) tai Ulvila. 

Jos suunnittelet yrityksen perustamista esimerkiksi kesätyötä varten, voit hakea rahaa yrityksen tarvikkeisiin ja välineisiin myös yksin.

Projektin hyväksyttävät kustannukset voivat olla 100-500 euroa.  100-200 euroa voitte saada kokonaan, isommissa summissa tuki on 90 % ja 10 % maksetaan itse. 

Miten sitä rahaa sitten saa?

1. Ota yhteyttä Karhuseutuun. Me autamme hakemuksen teossa. 

2. Kirjoita porukalla hakemuslomake ja lähetä Karhuseutuun.

3. Karhuseutu päättää, myönnetäänkö tukea. 

4. Jos myönnetään, ostatte suunnittelemanne välineet tai tarvikkeet ja toteutatte suunnitelman. 

5. Karhuseutu maksaa tuen kuitteja vastaan, kun hommat on tehty ja raportti on kirjoitettu. 

Ta daa! Näin helppoa se on. 

Tässä on varmaan joku koira haudattuna. 

Ei ole. Säännöt pääset lukemaan tästä. Hakemuslomaketta pääset katsomaan tästä tai voit täyttää lomakkeen suoraan tästä. Raportin voit kirjoittaa tähän.

Helpoimmalla pääset, kun otat yhteyttä Karhuseutuun, ja kysyt, miten juuri teidän ideaan voisi saada rahaa. Parhaiten saat yhteyden laittamalla viestiä aapo.kivenmaa(a)karhuseutu.fi tai soittamalla 044 522 5797. Voit myös lähestyä Face-viestillä. 

KarhuseutuFB

leader karhuseutu