Hae Leader-yritystukea!

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, voimme tukea EU:n maaseuturahastosta yrityksiä esimerkiksi investoinneissa, liiketoiminnan käynnistämisessä ja yrityksen kehittämisessä. Erityisesti haluamme kannustaa yrityksiä yhteistyöhön.

Tukea saadakseen yrityksen on oltava kannattava, sijaittava maaseudulla ja annettava työtä kokopäiväisesti vähintään 1 henkilölle – esimerkiksi yrittäjälle itselleen.

Tukea voi hakea vähintään 18-vuotias henkilö, osakeyhtiö, avoin ja kommandiittiyhtiö, maatila ja osuuskunta – pieni tai keskisuuri yritys.

Leader-tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 10 henkilöä työllistäville yrityksille.

Muutamat toimialat on rajattu tukien ulkopuolelle. Tällaisia ovat esim. liikennöinti, koneurakointi, vähittäiskauppa ja energiaturpeen tuottaminen.

Katso tästä 10 faktaa yritystuesta -muistilista ja ota yhteyttä alueesi Leader-ryhmään.

Leader Karhuseudun toimialue

Toimialueeseemme kuuluvat Harjavalta, Kokemäki, Nakkila, Porin maaseutualueet sekä Ulvila.

Neuvoja ja lisätietoa tarjolla - ota yhteyttä!

Kuulostavatko hankekiemurat monimutkaisilta? Ei hätää me neuvomme ja autamme koko prosessin ajan yrittäjää. Jos sinulla on hankeidea, ota yhteyttä hankeneuvojaamme ja kysy lisää mahdollisuuksistasi saada Leader-tukea. 
 
Satakunnan maaseutualueilla toimivat yrittäjät voivat kysyä neuvoja Leader- ja muiden tukien hakemisesta ProAgria Länsi-Suomen yritysasiantuntijoilta. ProAgrian asiantuntijoilta saat myös käytännön apua erilaisten lomakkeiden täyttämisessä sekä kannattavuuslaskelman ja liiketoimintasuunnitelman laadinnassa.

Maaseudun yritystuet

Lue lisää aiheesta yrittäjyys ja maaseudun yritystuet Ruokaviraston sivuilla. Leader-ryhmäsi vastaa kysymyksiisi, joten ota yhteyttä.